.
Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей.
  Новини * Духовні повчання * Канонічна Єпископальна лінія * Історія Церкви  
  Головні засади Церкви * Владика Мойсей * Ваші запитання * Листи та відгуки * Вакантні позиції  
 
 
 

НОВИНИ

14.12.2009

ЗВЕРНЕННЯ ПАТРІАРХА МОЙСЕЯ ДО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ


Народе України, пробудися, не спокушайся вірити в те, що живеш при демократичних і духовних перетвореннях Держави. Україна, яка обіцяла перетворитися в прекрасну принцесу, сьогодні перетворюється в страшну жабу. У країні процвітає бездуховність, яка сприяє зростанню корупції і рейдерству, як у часи приходу до влади більшовиків, коли забирається все, що ти чесно заробив. Життя для чесних громадян стає нестерпним, бо громадянин себе почуває безправним і незахищеним.

Тому Господь для духовно спраглих душ в Україні з далекого вигнання повернув Свою Церкву з канонічною лінією висвят і з надією про розбудову Божого Царства в "демократичній Україні". І варто було Церкві почати зростати, як тут же маска демократії зникла з обличчя влади, і з'явився ворожий оскал Сталінізму.

Сьогодні в Україні намагаються знищити Божу Церкву (УАПЦ-к). Цей процес розпочав ще Сталін у 20-х роках минулого століття, наповнивши Православну Церкву своїм духовенством, яке панує і сьогодні.

Принципи боротьби такого духовенства проти неугодних їм, висловлює першоієрарх УПЦ КП Філарет (Денисенко), коли навчає: "Кидай у людину брудом, щось та прилипне". І саме за його командою планувався й здійснюється процес знищення Божої Церкви, якої Бог поставив мене бути Патріархом (http://www.youtube.com/watch?v=I3jwndbOBOI&feature=player_embedded#).

Бог поставив мене, щоби Сталінські послідовники в рясах, не могли і далі вести людей від живого Бога до ідолопоклонства, бо "отець" їхній, не Той, що на Небесах, а той, що лежить у мавзолеї в Москві.

Чи замислювалися ви над тим, чому на такій багатій землі, як українська, ми найбідніші в Європі? Та тому, що ми звертаємось не до живого Бога, а до мертвих тіл. А звертатися ми повинні за допомогою до Всесильного Бога, Творця Вселеної. До мертвих же тіл повинні відноситись з повагою, а не нарізати їх на куски і продавати за великі гроші, як це роблять по сталінських церквах. Бо люди, що кланяються цим шматкам мертвого тіла, яке називають мощами, ще більше попадають у проблеми, бо не знають про заборону Бога в Старому і Новому Заповітах, а продовжують вірити сталінським попам, які замовили сьогодні знищити Божу Церкву і рвуть її на куски.

Судячи з того, як впевнено й послідовно відпрацьовується сценарій по знищенню мене, як Патріарха Божої Церкви, цей сценарій уже достатньо перевірений на інших чесних людях, особливо бізнесменах, від яких забрали все і без вини кинули у тюрми. Те саме чекає і кожного з вас, хто увірував, що живе в країні демократичних перетворень.

А сценарій, щоб знищити нас, дуже простий і протизаконний. Ігноруючи права людини і принцип презумпції не винуватості, через оплачену брехливу жовту пресу, проти заказаної людини подають неправдиву інформацію, яка задурює клеветою свідомість людей, щоб люди мовчали. А далі перевертні в погонах виконують свою брудну роботу по знищенню цієї людини. А щоб полегшити собі роботу, то їй на електронну пошту надсилають листи з погрозами, щоб залякати ще більше і не допустити її до свідчень в самозахист, бо вини на цій людині немає. Тоді підкуплений суддя, за її спиною, затверджує фальшивий вирок. Це те, що роблять сьогодні зі мною. А завтра може статися і з вами.

Якщо за мене, як Патріарха, бореться духовенство та церковна громада і в Україні, і по всьому світі, то хто буде боротися за вас? І якщо твоєму багатшому сусіду заманеться заволодіти твоїм майном, і він заплатить перевертням у погонах, то хто захистить тебе, як громадянина України?

Чи захистить тебе Президент України? Сумніваюсь, бо листи, із якими Церква і я звертались про допомогу, щодо захисту наших конституційних прав, дали протилежний результат. За нашим запитом у м. Ужгороді комісія з Києва перевіряла зампрокурора Малинича А.А., батьки якого вживали церковні рахунки, через які син міг отримувати хабарі з бізнесменів, про що свідчив мер м. Ужгорода та інші. То після комісії, родина Малиничів, рейдерським розбоєм забрала збудовані нами церкви в м. Ужгороді і наставила Філаретових попів.

Чи прийде допомога від правоохоронних органів, що живуть на наші податки? Ні, бо вони наскрізь пронизані корупцією і тільки зловтішаються над вашим горем, адже знають, що зараз прийде злочинець і запропонує їм гроші. Тому вони шукають не докази вини злочинця, а шукають компромат проти вас, щоб без вини вас засудити, бо який з вас зиск.

Тепер прокоментую сценарій проти мене, який уже йде до завершення. Планів було декілька.

План - 1. Підкинути наркотики і посадити до в'язниці, як наркоділера, де тюремники докінчать цю брудну справу й отримають від перевертнів у погонах свою винагороду.

Цей план намагалися втілити в життя 5, 6 жовтня працівники органів СБУ-КДБ і міліції, про що описано на офіційному сайті УАПЦ-к (http://www.soborna.org/news/uk/2009/1007.html). Серед нападників було упізнано Гулеватого А.І. - полковника МВС і директора Тхорівського спиртового заводу, Гулевату Л. - майора МВС, Василенка Ю. - майора СБУ, Кисельова й Вінніченка - мілких бізнесменів, яких вони заманили із собою, як крайніх. Також була присутня машина Mitsubishi Lancer за номером АА 94-38 НТ із невідомими з органів СБУ-КДБ.

План - 2. Пристрелити й зникнути.

Але їм цей план теж не вдався, тому що священики вже за 15 хвилин прибули до патріархії для мого захисту. Тоді нападники, розлютившись, що перешкоджають здійсненню їхнього злочинного наміру, дістали зброю і, погрожуючи священикам, стріляли в повітря. На той час за моїм викликом під'їхала голосіївська міліція, і після розмови з нападниками поїхала геть. Бачачи сміливість священиків, нападники відступили в засідку і чекали до ранку. На другий день сценарій майже повторився.

План - 3. Якщо план 1 і 2 не вдався, то є план 3.

Цей план передбачав масоване застосування жовтої преси, яка є продажна настільки, що легко розповсюдить про вас такі брехні, що ви самі від себе жахнетеся, прочитавши їх. Ви ж знаєте, що то клевета, а люди ж то цього не знають, тому проявлять до вас не співчуття, а ненависть. А куплена міліція цим часом сфабрикує проти вас справу і доведе її до логічного завершення. І так, як вас нема в Україні, ви виїхали, а ваших адвокатів міліція до справи не допускає, бо боїться, тому що сама справа є сфальсифікована, то надалі буде винесено вердикт вашої сфабрикованої вини. І таким чином вас позбавлено конституційного права громадянина бути захищеним. Після цього вже буде підстава подати вас у розшук, і шукатимуть вас, щоб посадити у в'язницю, де вас замордують тюремники або ж співкамерники. А майно ваше, хоч і чесно зароблене, намагатимуться конфіскувати ніби для "постраждалих".

Ось, за таким сценарієм планується силами зла завершити справу з Патріархом Мойсеєм і Божою Церквою. Та не такі плани у Господа.

Зрозуміло, що будуть ще апеляційні і міжнародні суди. А до судів, ми ще розбудимо весь світ, і правду Божу виборемо. Щоб лжесвідки і оборотні в пагонах понесли відповідальність по всій строгості закону. Та щоб не було пізно, як з Георгієм Гонгадзе, то призиваємо людей доброї волі, приєднатися до нашого руху самозахисту, від корупції в пагонах, щоб захищати один одного.

Чи захищає нас Держава? Ні, тому що закон у нашій країні бездіє - хто платить великі гроші, той і правий. Ось тому в Україні важко бути патріотом і Божою людиною, бо керує країною князь світу цього, що розіп'яв Ісуса, і продовжує сьогодні розпинати Його Церкву, Якої я удостоївся нести патріарший хрест. Хоч і короткий був мій вік, але я старався зробити для Божої Церкви все, що від мене залежало.

Якби була надана можливість для мене і для лжесвідків дати відповіді на детекторі брехні, але в об'єктивних судових інстанціях, хай навіть перед усім світом, щоб було все прозоро, то я зробив би це з великою охотою, щоб усі почули де є правда, і щоб можна було показати, як сильно можуть оббрехати людину.

Я постійно знаходжусь на контакті з моїми вірними і приїду в любий момент до України, як тільки мені нададуть реальний захист від запланованого вбивства і неправомірних дій з боку корумпованих правоохоронних органів.

Правда в тому, що я не вірю більше теперішній владі в Україні, але тільки мене покличе громада, я готовий приїхати, якщо навіть мене незаконно посадять або вб'ють. Розуміючи це, змовники можуть послати своїх убивць і туди, де я є на даний час, якщо, звичайно, вже не послали, щоб без суду й слідства здійснити свій злочинний намір.

Ось так, ця наскрізь пронизана корупцією державна система поступає зі своїми громадянами, які відстоюють справедливість і чистоту не лише відношень між людьми, але і Держави до своїх громадян.

Тому, народе України, пробудися й стань на захист своєї Батьківщини, бо вона в тебе одна.

І не будеш ти щасливий, народе мій, в чужих краях, поки живеш тут на землі. Тому пробудись, борись й будуй, справедливу духовну щасливу Державу на своїй землі, даній тобі Богом. А Бог не залишить своїх вірних дітей і допоможе їм. І я, недостойний Патріарх Мойсей, вознесу молитви свої до Господа за допомогу українському народу, який не живе, а страждає і стогне від беззаконня корумпованої державної і церковної влади, вихованої на заквасці сталінських часів. У своїх молитвах я завжди прошу Бога, щоб допоміг вивести Божих людей з рабства гріха на вільні землі і розбудувати Божу Державу.

"...і Царство Твоє хай буде на Землі, як і на Небесах...".

І це має бути Царство Правди і Добра.  

Амінь, що значить Істина.

+Мойсей,
Патріарх Київський і Всієї Руси-України
Української Автокефальної Православної Церкви канонічної

14 грудня 2009 р.Б.

www.soborna.org

 


 
 
вгору

НовиниДуховні повчанняКанонічна Єпископальна лініяІсторія Церкви
Головні засади ЦерквиВладика МойсейВаші запитанняЛисти та відгуки
Вакантні позиціїІєрархія УАПЦ-КЛінкиФотохроніки

 
Офіційний сайт Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної,
url:www.soborna.org
зв'язок з нами: PatriarchMoses@soborna.org
+380 044 587 77 90
webmaster