.
Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей.
  Новини * Духовні повчання * Канонічна Єпископальна лінія * Історія Церкви  
  Головні засади Церкви * Владика Мойсей * Ваші запитання * Листи та відгуки * Вакантні позиції  
 
 
 

НОВИНИ

5.11.2012

ПРОРОЦТВО ПАТРІАРХА МОЙСЕЯ СТОСОВНО ВИБОРІВ ПРЕЗИДЕНТА США


Громадяни США, одної з найбільших і найвпливовіших країн світу, стоять сьогодні на порозі президентських виборів – вони мають обрати шлях розвитку своєї країни на наступні чотири роки. За соціальним опитуванням, шанси стати господарем Білого Дому між діючим президентом, кандидатом від Демократичної партії Бараком Обамою, і кандидатом від Республіканської партії Мітт Ромні фактично рівні. Але все в цьому світі відбувається по волі Божій.

Через те, що Мітт Ромні є людиною дуже амбіційною і лицемірною, відірваною від потреб американського народу, його діяльність на посту президента може призвести до розв’язування нових війн, до чергової хвилі ненависті до американців зі сходу, до нових економічних криз і занепаду країни. Тому Мітт Ромні не є в планах Божих як президент США.

Нинішній президент США Барак Обама, хоч і допустив під час свого правління великий гріх перед Богом, узаконивши шлюби між людьми нетрадиційної орієнтації, є ближчий до людей, до їхніх потреб. Він має прості і добрі плани для розбудови США. Країна під його керівництвом буде більш успішна, припиняться війни зі східними народами. У такій ситуації Барак Обама є більш угодний Богу, тому йому знову бути президентом США.

 


 
 
вгору

НовиниДуховні повчанняКанонічна Єпископальна лініяІсторія Церкви
Головні засади ЦерквиВладика МойсейВаші запитанняЛисти та відгуки
Вакантні позиціїІєрархія УАПЦ-КЛінкиФотохроніки

 
Офіційний сайт Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної,
url:www.soborna.org
зв'язок з нами: PatriarchMoses@soborna.org
+380 044 587 77 90
webmaster