.
Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей.
  Новини * Духовні повчання * Канонічна Єпископальна лінія * Історія Церкви  
  Головні засади Церкви * Владика Мойсей * Ваші запитання * Листи та відгуки * Вакантні позиції  
 
 
 

НОВИНИ

8.09.2011

ВАНДАЛИ В МАНТІЯХ В АПЕЛЯЦІЙНОМУ СУДІ М. КИЄВА ПРИЙНЯЛИ РІШЕННЯ ПРО ЗНЕСЕННЯ ХРАМУ УАПЦ-К ПРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДНЬОГО


8 вересня 2011 року в незалежній Україні в Апеляційному суді м. Києва було вчинено акт нечуваного ще з часів Сталіна вандалізму. У цей день судейська колегія під головуванням судді Шахової О. В. залишила без змін дискримінаційне рішення судді Дарницького районного суду м. Києва Цимбал І. К. про знесення Кафедрального собору Преображення Господнього Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної та обителі-монастиря, де проживають сьогодні 16 громадян України різного віку.

Ухвала Апеляційного суду м. Київ засвідчила, що процес планомірного цілеспрямованого нищення Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної та Патріарха Мойсея продовжується. А неприкрите нехтування суддями законів, демонструє їх впевненість у своїй безкарності і свідчить, що в Україну повертаються сталінсько-хрущовські часи, коли руйнували храми, переслідували та вбивали духовенство, нищили віруючих за їхні релігійні переконання.

Сьогодні, на початку 21 століття, коли увесь прогресивний світ намагається розбудовувати свої держави на засадах демократії, права і справедливості, влада і суди України повертаються до страшних часів геноциду, репресій проти власного народу та їхніх духовних лідерів. Закони України, які покликані захищати та гарантувати права та свободи громадян у власній державі, не діють. Так само бездіє і Гарант Конституції. Тому корумповані судді, прикриваючись мантіями та маніпулюючи законом, творять свої чорні трибунали. Але їм не вбити в людей віру в Бога, в справедливість, у розбудову щасливої України.

Борітеся - поборете,
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас сила
І воля святая!
Т. Г. Шевченко

 








 
 
вгору

НовиниДуховні повчанняКанонічна Єпископальна лініяІсторія Церкви
Головні засади ЦерквиВладика МойсейВаші запитанняЛисти та відгуки
Вакантні позиціїІєрархія УАПЦ-КЛінкиФотохроніки

 
Офіційний сайт Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної,
url:www.soborna.org
зв'язок з нами: PatriarchMoses@soborna.org
+380 044 587 77 90
webmaster