.
Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей.
  Новини * Духовні повчання * Канонічна Єпископальна лінія * Історія Церкви  
  Головні засади Церкви * Владика Мойсей * Ваші запитання * Листи та відгуки * Вакантні позиції  
 
 
 

НОВИНИ

24.04.2011

П А С Х А Л Ь Н Е     П О С Л А Н Н Я
Мойсея,
Першоієрарха всесвітньої УАПЦ канонічної.
До всіх вірних архіпастирів, пастирів і вірних дітей Божої Церкви!


  Христос Воскрес!  


Сьогодні ми є свідками брутального гоніння й нищення Божої Церкви в Україні хитрістю, підлістю і силою. Нас намагаються вбивати, клеветати, поносити ім'я вашого першоієрарха, руйнувати й забирати храми.
Це зайвий раз доводить, що ми в Божій Церкві, про яку попереджав Сам Ісус Христос перед Своїм розп'яттям і після Свого славного Воскресіння з мертвих.
Він попереджав, що Його гнали і нас повинні гнати, тому що Він вибрав нас від світу цього, а світ своє грішне любить і служить Князю світу цього, ім'я якого Сатана.
Сатана просіює Божу Церкву і вичищає Її від своїх - боягузів і нечистих серцем.
Вони втікають, як криси з тонучого корабля.
Чи повинні ми сумувати з цього приводу, бачачи як нас цинічно гонять і намагаються розіп'яти сучасними методами й технологіями? Адже Ісуса теж оклеветали лжесвідками і знищували ганебним способом - розп'яттям на хресті.

Навіть після розп'яття імена Ісуса й Марії були анафемовані серед іудеїв. Іудеї переслідували кожного, хто насмілювався признати Ісуса Спасителем і Сином Божим.
І чого домоглися гонителі? Нічого з того, на що розраховували, тому що стали в цій боротьбі відкрито проти Бога. І через тридцять років від їхнього храму в Єрусалимі не залишилося і каменя.
Він і по сьогодні не відбудований, а народ розсіяний по всьому світі. Тому що кров Сина Божого лягла на їхні руки. А Ім'я Ісуса заповнило землю й Небеса, і нема сьогодні сильнішого імені під Небесами, яке мало б силу зцілювати кожну душу, що звертається до Нього про допомогу в покаянні серця свого.

Чи повинні ми сумувати сьогодні при розп'ятті Божої Церкви в Україні?
Адже - це Божа Церква, а не людська. То хто може Її перемогти? Ніхто, тільки нерозумні богоборці намагаються повстати проти Божої справи. Вони не розуміють, що це вкрай небезпечно йти проти Бога, що намагається допомогти Україні і всьому світу в розбудові Царства Свого.

Ісуса розіп'яли, але він Воскрес із мертвих. Так і Церква Його воскресне сьогодні на землі для спасіння багатьох в останні дні. В останні дні царства зла, бо настає Царство Боже - Царство Добра.
Благословенні всі, хто не злякаються, як сталося з апостолами, що розбіглись, хто куди.
Але воскреслий Господь зібрав їх знову і поставив на високе служіння в спасінні людських душ.
І благословенні ті, хто вистоять до кінця, і залишаться вірним Божій Церкві, бо отримають нагороду свою, як на землі так і на Небесах.
Благословенні ті, хто йдуть во Ім'я Господнє, бо отримають високе служіння перед Господом для добра й гармонії всіх.
Завжди пам'ятайте, що Христос Воскрес і Церква Його теж Воскресне!

  Христос Воскрес!!!      Христос Воскрес!!!      Христос Воскрес!!!   


ПХ 2011 р. Б.

П.с. Займатися нищенням Божої справи, це все рівно, що підливати горючої рідини до палаючого вогнища і думати, що воно погасне.
Хто має розум, щоб розуміти, той розуміє.
Адже, чого бажає Бог, то й станеться, а чого Він не бажає, того не станеться, хоч якби люди приклали своїх сил, вони тільки стають богоборцями й противниками Волі Божої, за що сильно після страдають.
Диявол тільки думає, що він вільний робити, що здумає, але все контрольоване Богом.
Бо ж і волосина не впаде з голови людини без волі Всесильного Бога



 
 
вгору

НовиниДуховні повчанняКанонічна Єпископальна лініяІсторія Церкви
Головні засади ЦерквиВладика МойсейВаші запитанняЛисти та відгуки
Вакантні позиціїІєрархія УАПЦ-КЛінкиФотохроніки

 
Офіційний сайт Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної,
url:www.soborna.org
зв'язок з нами: PatriarchMoses@soborna.org
+380 044 587 77 90
webmaster