.
Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей.
  Новини * Духовні повчання * Канонічна Єпископальна лінія * Історія Церкви  
  Головні засади Церкви * Владика Мойсей * Ваші запитання * Листи та відгуки * Вакантні позиції  
 
 
 

НОВИНИ

27.09.2010

ПАТРІАРШИЙ ВІЗИТ ДО КОЛУМБІЇ: ПАТРІАРХ МОЙСЕЙ ВІДВІДАВ БОЖУ ЦЕРКВУ В МІСТІ ПЕЙРЕРА


17 вересня 2010 року Патріарх Мойсей на запрошення УАПЦ канонічної в Колумбії відвідав із богослужінням і лекціями громади в м. Пейрера, м. Богота і м. Каіка.

18 вересня Патріарха урочисто зустрічав ескорт військових,щоб віддати йому належну шану. Оркестр виконував у храмі привітальні мелодії.

Храм присвячено "Святому обличчю Ісуса Христа", оскільки там рівно 18 років тому на папері з'явилося обличчя Ісуса Христа, і тоді ігуменя Ліз повідала про це чудо світові.

Ще 20 років тому мати Ліз отримала від Бога одкровення, щоб започаткувати в Колумбії Православну Церкву. І з того часу, маючи дар пророцтва, зцілення і отримуючи інші харизматичні дари від Бога, щоби бачити душі людей, вона організувала біля себе близько тисячі вірних послідовників вчення Ісуса Христа в православній вірі.

Добрим помічником у Божій справі є Єпископ Андрій, який у повазі до мудрості і духовних дарів ігумені Ліз виконує достойно архієрейське служіння і готує нову армію духовенства для православних віруючих Колумбії.

18 вересня відбулася Божественна Літургія, очолена Патріархом Мойсеєм, після закінчення якої всі вірні отримали від ігумені Ліз іконки св. обличчя Ісуса Христа і помазання св. єлеєм від Патріарха Мойсея.

По завершенні відбулася трапеза з винограду, п'яти хлібів і 12 рибин, які приготувала ігуменя мати Ліз і якими наситилися близько 200 вірних. Щасливі і задоволені, вони співали веселі колумбійські пісні, вели з Патріархом колумбійський танок і вперше фотографувалися з Ангелами у великому числі.

 

Зустріч Патріарха Мойсея в храмі "Святого обличчя Ісуса Христа" в м. Перейра

















Богослужіння на чолі з Патріархом Мойсеєм в храмі "Святого обличчя Ісуса Христа" в м. Перейра




































 
 
вгору

НовиниДуховні повчанняКанонічна Єпископальна лініяІсторія Церкви
Головні засади ЦерквиВладика МойсейВаші запитанняЛисти та відгуки
Вакантні позиціїІєрархія УАПЦ-КЛінкиФотохроніки

 
Офіційний сайт Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної,
url:www.soborna.org
зв'язок з нами: PatriarchMoses@soborna.org
+380 044 587 77 90
webmaster