.
Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей.
  Новини * Духовні повчання * Канонічна Єпископальна лінія * Історія Церкви  
  Головні засади Церкви * Владика Мойсей * Ваші запитання * Листи та відгуки * Вакантні позиції  
 
 
 

НОВИНИ

25.09.2010

ВИПУЩЕНИЙ ВІДЕО-ЦИКЛ ЛЕКЦІЙ ПАТРІАРХА МОЙСЕЯ
"ТАЄМНИЦІ ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ З БОГОМ"


Багато людей в сучасному світі почуваються нещасливими. Постійні стреси, боротьба за матеріальне благополуччя відбирають внутрішній спокій, руйнують здоров'я душі, що призводить до фізичних хвороб. Люди втратили зв'язок з Творцем і не мають духовних знань, які б допомогли їм жити у гармонії з собою та іншими людьми.

Як же бути щасливим за будь-яких життєвих ситуацій? Які духовні закони діють у Вселенній і як навчитися не порушувати ці закони, щоб не довелося платити втратами і стражданнями? Як дбати про здоров'я душі, щоб і тіло уздоровити? На ці та багато інших запитань можна отримати відповіді, познайомившись з відеозаписами лекцій Патріарха УАПЦ-К Мойсея, які вміщені на двох DVD- дисках під назвою "Таємниці щасливого життя з Богом", що випущений у видавничому відділі УАПЦ-Канонічної.

Повчання безцінні, але прості і дієві для тих, хто прагне пізнати духовну Істину і навчитися практичному спілкуванню з Творцем Вселенної.

DVD- диски "Таємниці щасливого життя з Богом", а також книгу Патріарха Мойсея "Здоров'я душі - здоров'я тіла" та Молитовник можна придбати, звернувшись із заявкою за адресою: patriarchatekiev@soborna.org.

 


 
 
вгору

НовиниДуховні повчанняКанонічна Єпископальна лініяІсторія Церкви
Головні засади ЦерквиВладика МойсейВаші запитанняЛисти та відгуки
Вакантні позиціїІєрархія УАПЦ-КЛінкиФотохроніки

 
Офіційний сайт Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної,
url:www.soborna.org
зв'язок з нами: PatriarchMoses@soborna.org
+380 044 587 77 90
webmaster