.
Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей.
  Новини * Духовні повчання * Канонічна Єпископальна лінія * Історія Церкви  
  Головні засади Церкви * Владика Мойсей * Ваші запитання * Листи та відгуки * Вакантні позиції  
 
 
 

НОВИНИ

16.12.2009

АКЦІЯ ПРОТЕСТУ УАПЦ-К
БІЛЯ ГОЛОСІЇВСЬКОГО РАЙОНОГО СУДУ М. КИЄВА ПРОТИ КОРУПЦІЇ


16 грудня духовенство та віряни Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної подали заяву Голові Голосіївського районного суду м. Києва та провели запобіжну акцію протесту щодо проявів корупції у судовому відомстві.

У заяві викладені факти, які свідчать про переслідування Патріарха Мойсея і УАПЦ-К, вказані особи, які сприяли відкриттю фальсифікованої кримінальної справи, перелічені факти цинічного порушення законодавства України.

У заяві присутнє попередження щодо запланованого підкупу судді зі сторони полковника МВС - директора Тхорівського спиртового заводу Гулеватого А.І. (в підтвердження цього є запис телефонної розмови).

В цей день у м. Києві був мороз біля 20'С, а люди прийшли відстоювати правду. Техніка відмовляла нормально працювати, а люди на пронизливому вітру стояли, молилися і закликали суддів до честі і протистоянню корупції.

Ці люди є громадою УАПЦ-К. Патріарх Мойсей навчив їх любити свою землю і стояти за правду. І громада буде слідкувати за розглядом справи у суді. І не дозволить продажним суддям винести неправомірне рішення у цій справі.

Правда Божа переможе!

 








 
 
вгору

НовиниДуховні повчанняКанонічна Єпископальна лініяІсторія Церкви
Головні засади ЦерквиВладика МойсейВаші запитанняЛисти та відгуки
Вакантні позиціїІєрархія УАПЦ-КЛінкиФотохроніки

 
Офіційний сайт Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної,
url:www.soborna.org
зв'язок з нами: PatriarchMoses@soborna.org
+380 044 587 77 90
webmaster