.
Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей.
  Новини * Духовні повчання * Канонічна Єпископальна лінія * Історія Церкви  
  Головні засади Церкви * Владика Мойсей * Ваші запитання * Листи та відгуки * Вакантні позиції  
 
 
 

НОВИНИ

9.12.2009

АКЦІЯ ПРОТЕСТУ УАПЦ-К БІЛЯ СЕКРЕТАРІАТУ ПРЕЗИДЕНТА ЩОДО ПОРУШЕНЬ ПОЛОЖЕНЬ КОНСТУЦІЇ УКРАЇНИ, ДЕКЛАРАЦІЇ ПРАВ ЛЮДИНИ ООН ТА ЕВРОПЕЙСЬКОЇ КОНВЕНЦІЇ З ПРАВ ЛЮДИНИ


9 грудня духовенство та віряни Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної провели акцію протесту біля будівлі Секретаріату Президента України і вже втретє подали звернення до Президента України Ющенка Віктора Андрійовича щодо численних порушень з боку владних структур положень Конституції України, Декларації прав людини ООН, Європейської Конвенції з прав людини по відношенню до УАПЦ-К та її Першоієрарха - Патріарха Мойсея.

Попередні звернення до Президента України з переліком фактів порушень, статей українських та міжнародних законів, які були порушені, прізвищ порушників не дали бажаного результату.

В протилежність бездіяльності владних структур корупційна махина продовжує діяти. І діє вона безжалісно в своєму прагненні знищити Патріарха Мойсея і Божу Церкву, знищити джерело духовних знань, які пробуджують свідомість людей і патріотизм українців.

Таким чином корупційна махина безжально розчавлює духовне майбутнє України.

Але ми боремося, і ми віримо що Правда Божа переможе, віримо що Духовність - це майбутнє України. І що на шляху відродження духовності нації відбудеться перемога над корупцією, яка сьогодні править країною.

Ми віримо, і ми боремося, і ми виборемо!

 




 
 
вгору

НовиниДуховні повчанняКанонічна Єпископальна лініяІсторія Церкви
Головні засади ЦерквиВладика МойсейВаші запитанняЛисти та відгуки
Вакантні позиціїІєрархія УАПЦ-КЛінкиФотохроніки

 
Офіційний сайт Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної,
url:www.soborna.org
зв'язок з нами: PatriarchMoses@soborna.org
+380 044 587 77 90
webmaster