.
Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей.
  Новини * Духовні повчання * Канонічна Єпископальна лінія * Історія Церкви  
  Головні засади Церкви * Владика Мойсей * Ваші запитання * Листи та відгуки * Вакантні позиції  
 
 
 

НОВИНИ

2.12.2009

АКЦІЯ ПРОТЕСТУ УАПЦ-К БІЛЯ ПРОКУРАТУРИ ГОЛОСІЇВСЬКОГО РАЙОНУ М. КИЄВА ЩОДО ПРОТИЗАКОННИХ ДІЙ ПРАЦІВНИКІВ МІЛІЦІЇ


2 грудня духовенство та віряни Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної подали заяву Прокурору Голосіївського району м. Києва Іванцю Миколі Григоровичу та провели акцію протесту щодо протизаконних дій працівників Голосіївського РУ ГУ МВС України в м. Києві.

У заяві висвітлені послідовність подій, які підтверджують, що тривалий час проти Патріарха Мойсея і УАПЦ-К спрямована широкомасштабна кампанія, в якій задіяні правоохоронні органи.

У заяві викладені факти, які свідчать про спробу вбивства Патріарха Мойсея, його подальшого переслідування та відкриття проти нього фальсифікованої кримінальної справи.

У заяві вказані особи, які брали участь в протиправних діях, статті закону України, які були порушені та наявність доказів щодо цих порушень.

У заяві послідовно і по датах викладені факти протизаконних дій працівників Голосіївського РУ ГУ МВС України в м. Києві.

У заяві висловлені вимоги щодо притягнення до відповідальності працівників Голосіївського РУГУ МВС України в м. Києві Семикопа С.М. та Рябовола Ю.П., притягнення до кримінальної відповідальності полковника Гулеватого А.І, майора Василенка Ю. та безпосередніх учасників злочинів Вінніченка О., Сухоросової Л..

Перелічені протиправні дії, спрямовані проти Патріарха Мойсея і УАПЦ-К відбуваються на очах українців і з їх мовчазної згоди. В прагненні допомогти громадянському суспільству прокинутися від байдужості, духовенство та віряни УАПЦ-К провели акцію протесту біля Прокуратури Голосіївського району м. Києва.

Українці, підніміть свій голос проти свавілля та корупції у правоохоронних органах, проти безправ'я українців в Україні!

Не чекайте поки подібне станеться з вами!

 






 
 
вгору

НовиниДуховні повчанняКанонічна Єпископальна лініяІсторія Церкви
Головні засади ЦерквиВладика МойсейВаші запитанняЛисти та відгуки
Вакантні позиціїІєрархія УАПЦ-КЛінкиФотохроніки

 
Офіційний сайт Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної,
url:www.soborna.org
зв'язок з нами: PatriarchMoses@soborna.org
+380 044 587 77 90
webmaster