.
Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей.
  Новини * Духовні повчання * Канонічна Єпископальна лінія * Історія Церкви  
  Головні засади Церкви * Владика Мойсей * Ваші запитання * Листи та відгуки * Вакантні позиції  
 
 
 

НОВИНИ

18.11.2009

АКЦІЯ ПРОТЕСТУ УАПЦ-К БІЛЯ СЕКРЕТАРІАТУ ПРЕЗИДЕНТА ПРОТИ ПОРУШЕННЯ КОНСТУЦІЙНИХ ПРАВ ТА СВОБОД


18 листопада духовенство та віряни Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної вже вдруге подали звернення до Президента України Ющенка В. А. та провели акцію протесту біля будівлі Секретаріату Президента України.

У зверненні було висвітлено кричущі події, які порушують гарантовані Конституцією і законодавством України права і свободи Патріарха Мойсея як громадянина України та які спрямовані на знищення Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної.

У зверненні було зазначено, що віряни покладають надію на пана Президента, як на послідовного поборника прав і свобод в Україні, гаранта Конституції та на людину, якій не байдужа доля нашої багатостраждальної землі та її вірних синів.

Наприкінці звернення віряни закликали пана Президента стати на захист Божої Правди і такої високодуховної постаті, як Патріарх Мойсей.

 






 
 
вгору

НовиниДуховні повчанняКанонічна Єпископальна лініяІсторія Церкви
Головні засади ЦерквиВладика МойсейВаші запитанняЛисти та відгуки
Вакантні позиціїІєрархія УАПЦ-КЛінкиФотохроніки

 
Офіційний сайт Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної,
url:www.soborna.org
зв'язок з нами: PatriarchMoses@soborna.org
+380 044 587 77 90
webmaster