.
Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей.
  Новини * Духовні повчання * Канонічна Єпископальна лінія * Історія Церкви  
  Головні засади Церкви * Владика Мойсей * Ваші запитання * Листи та відгуки * Вакантні позиції  
 
 
 

НОВИНИ

17.11.2009

ПРЕС-КОНФЕРЕЦІЯ УКРАЇНСЬКОЇ АВТОКЕФАЛЬНОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ КАНОНІЧНОЇ В ПРЕС-ЦЕНТРІ "НОВЕ ЗАКАРПАТТЯ" 17 ЛИСТОПАДА 2009 РОКУ


17 листопада 2009 року в м. Ужгороді, в прес-центрі "Нове Закарпаття" відбулася прес-конференція духовенства Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної щодо захоплення храму Святої Трійці родиною заступника прокурора м. Ужгорода Малинича А.А.

Від УАПЦ-К у прес-конференції взяли участь Єпископ Закарпатськоий та Ужгородський Василій (Томинець) та Патріарший адміністратор Болгарії, ієрей Сергій (Манжос).

Під час прес-конференції духовенство УАПЦ-К звернулося до всіх людей доброї волі і правозахисник організацій з проханням сприяти відновленню справедливості і поверненню церкви громаді.

Єпископ Василій розповів, як протягом декількох років Малинич Андрій, Малинич Люба, Велегіцький Валерій, Красняник Єва через хитрощі та прямий обман зосередили в своїх руках документи релігійної громади та доступ до рахунків у банку та прагнули звести нанівець саму громаду. Але віряни на загальних зборах обрали нового голову парафіяльної ради Томинця В.І. Незважаючи на це, Малиничі та інші змовники намагаються втримати в руках церковні рахунки, щоб використовувати їх на свій розсуд. 7 листопада вони здійснили силове захоплення церкви і утримують її. Правоохоронні органи своєю бездіяльністю сприяють цьому беззаконню.

На завершення владика Василій зазначив, що вірники будуть добиватися справедливості та видворення змовників законними методами і звернувся до присутніх з проханням об'єктивно висвітлювати ці події для торжества справедливості.

 






 
 
вгору

НовиниДуховні повчанняКанонічна Єпископальна лініяІсторія Церкви
Головні засади ЦерквиВладика МойсейВаші запитанняЛисти та відгуки
Вакантні позиціїІєрархія УАПЦ-КЛінкиФотохроніки

 
Офіційний сайт Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної,
url:www.soborna.org
зв'язок з нами: PatriarchMoses@soborna.org
+380 044 587 77 90
webmaster