.
Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей.
  Новини * Духовні повчання * Канонічна Єпископальна лінія * Історія Церкви  
  Головні засади Церкви * Владика Мойсей * Ваші запитання * Листи та відгуки * Вакантні позиції  
 
 
 

НОВИНИ

17.11.2009

АКЦІЯ ПРОТЕСТУ УАПЦ-К ПРОТИ БЕЗЗАКОННЯ СЛІДЧОГО РЯБОВОЛА БІЛЯ ГЕНЕРАЛЬНОЇ ПРОКУРАТУРИ УКРАЇНИ


17 листопада духовенство та вірники Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної звернулися з заявою до Генерального прокурора України Медведька О. І. та провели акцію протесту біля будівлі Генеральної прокуратури України.

В заяві було розкрито обставини ряду подій останнього часу, які спрямовані на знищення Патріарха Мойсея і УАПЦ-К. Ґрунтовно було доведено наявність фактів протиправних дій та бездіяльності співробітників міліції. Було висловлено вимоги щодо притягнення до відповідальності працівників Голосіївського РУГУ МВС України в м. Києві, які порушують законодавство України та прохання взяти під свій особистий контроль ведення цієї справи згідно з чинними нормами законодавства України.

Акцією протесту віряни УАПЦ-К намагалися довести українцям, що в нашій державі хазяйнує страшна звірина, ім'я якій - корупція. Ця потвора намагається проковтнути людину, яка багатьох навчила любити Бога і Україну. Сьогодні їй "замовили" Патріарха Мойсея, завтра "замовлять" нас, а післязавтра це може бути хтось із вас.

 






 
 
вгору

НовиниДуховні повчанняКанонічна Єпископальна лініяІсторія Церкви
Головні засади ЦерквиВладика МойсейВаші запитанняЛисти та відгуки
Вакантні позиціїІєрархія УАПЦ-КЛінкиФотохроніки

 
Офіційний сайт Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної,
url:www.soborna.org
зв'язок з нами: PatriarchMoses@soborna.org
+380 044 587 77 90
webmaster