.
Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей.
  Новини * Духовні повчання * Канонічна Єпископальна лінія * Історія Церкви  
  Головні засади Церкви * Владика Мойсей * Ваші запитання * Листи та відгуки * Вакантні позиції  
 
 
 

НОВИНИ

2.11.2009

ЗАЯВА ПРЕС-СЛУЖБИ УКРАЇНСЬКОЇ АВТОКЕФАЛЬНОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ КАНОНІЧНОЇ НА ПРЕС-КОНФЕРЕЦІЇ В УНІАН 2 ЛИСТОПАДА 2009 РОКУ


Сьогодні в Україні розгорнулася широкомасштабна кампанія по знищенню Патріарха Мойсея і Божої Церкви. Це відбувається на очах всієї країни. Свідомо чи не свідомо, але окремі ЗМІ України беруть в цьому активну участь. На це і розраховують зацікавлені особи, щоб під шум клевети, яку розкручують у ЗМІ любителі брудних скандалів, сфабрикувати з фальшивих свідчень проти Патріарха і всієї Церкви кримінальну справу. Все це спрямовано на знищення Патріарха Мойсея. Патріарх багато разів пророчив тим, хто відвідував духовні лекції, що Україну чекають дуже важкі часи - це прихід вірусів і зростання корумпованого хаосу. Сьогодні ми вже переконуємось у цьому.

Якщо серед присутніх тут працівників ЗМІ є порядні люди, яким не байдужа подальша доля України, ми звертаємося до Вас: станьте на захист Божої правди і такої високодуховної особистості як Патріарх Мойсей, яка дуже потрібна сьогодні духовно спраглій Україні.

Він справжній духовний лідер, даний Богом Україні, щоб вивести цю Державу з духовної розрухи і хаосу.

Дослідіть цю справу об'єктивно і вислухайте не тільки засланих наклепників, але дійсно щирих прихожан нашої Церкви, що ходили і продовжують ходити до храму Божого, не звертаючи уваги на наклепи, які розповсюджуються через ЗМІ, і на те, що наклепники телефонують до їхніх родин, шантажуючи їх.

Усе, що говорять вони, - неправда, то брехня, яка запланована ще вісім років тому, відколи в Україну Бог благословив Патріарха Мойсея. То брехня, придумана церковними православними духовними лідерами, що звикли працювати ще за радянських часів, вони працювали і на сталінську систему, і залишилися на своїх посадах донині. Вони не здатні працювати на благо незалежної держави, яка намагається стати на вірний духовний шлях, щоб розвивати правову християнську демократію.

Вивести народ з духовного хаосу може тільки новий сильний духовний лідер, яким є, на наше глибоке переконання, Патріарх Мойсей. Ніхто в Україні сьогодні не здатний справитися з цією місією. А ЗМІ, не розібравшись, виступають в авангарді цієї брудної кампанії.

Звертаємося до Вас: дослідіть унікальний феномен для України - постать Патріарха Мойсея і переконайтеся в тому, в чому переконані ми і віримо щирим серцем, що Господь простягнув Україні руку допомоги через Патріарха Мойсея, яку зло намагається знищити.

Цілком зрозуміло: якщо цю Божу руку буде відрубано, Бог вдруге вже не протягне нам руки і не дасть Україні іншої такої особистості.

 


 
 
вгору

НовиниДуховні повчанняКанонічна Єпископальна лініяІсторія Церкви
Головні засади ЦерквиВладика МойсейВаші запитанняЛисти та відгуки
Вакантні позиціїІєрархія УАПЦ-КЛінкиФотохроніки

 
Офіційний сайт Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної,
url:www.soborna.org
зв'язок з нами: PatriarchMoses@soborna.org
+380 044 587 77 90
webmaster