.
Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей. Українська Автокефальна Православна Соборна Церква Канонічна. Патріарх Мойсей.
  Новини * Духовні повчання * Канонічна Єпископальна лінія * Історія Церкви  
  Головні засади Церкви * Владика Мойсей * Ваші запитання * Листи та відгуки * Вакантні позиції  
 
 
 

НОВИНИ

25.10.2009

ПРОТИПРАВНІ ДІЇ ТЕЛЕКАНАЛУ ІСTV ПРОТИ ПАТРІАРХА МОЙСЕЯ
- ПОЯСНЕННЯ ЮРИСТА


У неділю 25 жовтня після Святої Літургії перед громадою УАПЦ-Канонічної виступила юрист, незалежний адвокат з метою роз'яснення юридичних аспектів щодо протиправних дій керівництва та журналістів телекомпанії ІСTV.    

Напередодні телекомпанія ІСTV анонсувала вихід в ефір передачі, яка містить наклепницьку інформацію, мета якої - знищити духовну особу, яка своє життя присвятила служінню Богу, спасінню людських душ і відродженню Божої Церкви в Україні.

Одна з гілок української влади - судова. І тільки суд може виносити рішення щодо винуватості людини. Ніхто нікого не може звинувачувати до рішення суду, бо у нас в Україні діє призумція невинуватості.

Дії телекомпанії ІСTV - відверте порушення законів України.

Брутальними способами попираються права Патріарха Мойсея. І це є неправомірні дії, які направлені на знищення особи.

При зверненні до Національної ради з питань телебачення, яка давала ліцензію телекомпанії ІСTV була отримана відповідь - це комерційний канал.

При зверненні до репортера Ганни Кібенюк, яка безпосередньо готувала телематеріал, була отримана відповідь - програма має скандальний формат і вони будуть показувати те, що хочуть.

Сьогодні гроші керують цим світом. І для тих, хто завдяки грошам перетворюють людей на бездушних маріонеток, така високодуховна особистість як Патріарх Мойсей є загрозою.

Просимо всіх людей доброї волі молитися за Патріарха Мойсея, за Божу Церкву, за тих вірних, які стануть на захист правди в Україні.

 




 
 
вгору

НовиниДуховні повчанняКанонічна Єпископальна лініяІсторія Церкви
Головні засади ЦерквиВладика МойсейВаші запитанняЛисти та відгуки
Вакантні позиціїІєрархія УАПЦ-КЛінкиФотохроніки

 
Офіційний сайт Української Автокефальної Православної Церкви Канонічної,
url:www.soborna.org
зв'язок з нами: PatriarchMoses@soborna.org
+380 044 587 77 90
webmaster